Closing in

Getting bigger and bigger, closing in on the finish. I have to climb on the table now to get a decent picture:) Pondering about the size, the lenght is approximately 77 cm. now, but i' afraid it's not wide enough. Probably needs some scrumbles at the side, to reach over 80 cm.

3 comments:

 1. Via een reactie van Mieke S op de blog van Berthi kom ik hier op jouw blog.
  Sprakeloos van bewondering over je witte babydeken en ook over dit rood/roze "haakbreisel".
  Ik ga je volgen.
  Groetjes, Saskia, een nieuwe fan uit Landgraaf

  ReplyDelete
 2. Ook ik ben via de blog van Berthi op jouw blog terechtgekomen en ik heb je meteen bij mijn favorieten gezet, want foto voor foto heb ik zitten genieten van al je mooie creaties. Zó inspirerend, prachtig.

  ReplyDelete
 3. Dank jullie wel voor de complimenten!

  ReplyDelete