The front is finished

I have finished the front, totally love it:) I still can't get the right colors on the photo, i'll have to ask my favorite photoshop owner to help me with that. The back will be in plain olivegreen, with a zipper.

7 comments:

 1. Dag, dag, het wordt weer een beauty, geweldig!
  Vraagje....weet jij, of heb je misschien een Nederlandse beschrijving van de Bulliostitch???
  Zou ik zo heel erg blij mee zijn.
  Steekjesgroetjes van huis tot huis, Anje.

  ReplyDelete
 2. Hallo Anje, dank je wel voor het compliment! Ik heb geen nederlabdse beschrijving gevonden van de bullionsteek, maar ik heb het geleerd via een filmpje op youtube: http://www.youtube.com/watch?v=eCGrDyrxkcM&feature=feedf
  Eerst een hinderlijke recalme, maar dan laat ze zien, hoe het moet. Zij gebruikt een stopnaald met een plastic hulsje, maar ik heb de stopnaald met 3 kleine haarelastiekjes aan de haaknaald vastgemaakt. Zonder dat trucje krijg ik de haaknaald niet door al de omslagen op de pen. Ik hoop, dat je hier wat aan hebt!

  ReplyDelete
 3. Dank je wel, ik ga ermee aan de slag. Het is zo'n leuke toevoeging, ik verheug me erop het te kunnen.
  Haak en breigroetjes Anje.

  ReplyDelete
 4. Heerlijk, Hyke!

  (dankzij Anje leerde ik iets nieuws): breigroetjes, Needleclicker (Ik had eens semester van het Nederlands in 1978).

  ReplyDelete
 5. Thanks a lot for your sweet comments.... Leuk, dat je ook nederlands beheerst!

  ReplyDelete
 6. Not quite "beheerst," unfortunately: just a smattering of understanding (and in a pinch, one can use the online translators, although one has to cross reference, bec. those things are lousy interpreters. For example, I wanted to write "bummer" in Dutch in my earlier comment today, but the online translator gave me words like "lazybones" or "what a disgrace," which of course would NOT do. When I taught German and French, my students did not cross reference their writings and would sometimes come up with real doozies----hilarious!)

  NC

  ReplyDelete
 7. I know:) once in a CAL we were given a russian pattern, and google translated something like crochet with a teaspoon:)))))))

  ReplyDelete