Blog

De leukste felicitaties op afstand

Door de corona maatregelen zal je misschien minder op bezoek kunnen bij jouw dierbaren. En dat is natuurlijk jammer! Waar je normaal gesproken langs zou gaan bij opa’s en oma’s voor hun verjaardag zal je daar nu misschien vanaf zien. En hoewel je wellicht graag naar een verjaardagsfeest zou willen gaan van een kennis of vriend, het is al snel te druk. Toch zijn er heel wat leuke manieren om iemand een felicitatie op afstand te sturen. In deze blog heb ik daarom mijn favoriete bezorgbare cadeau tips voor jullie onder elkaar gezet.

Vrolijke bloemen

Dit is natuurlijk niet een cadeau wat je zelf niet had kunnen bedenken, maar toch wil ik het noemen als een leuke felicitatie op afstand. Het voordeel van een bos bloemen is dat je ze vaak dezelfde dag nog kunt laten bezorgen. Bij veel cadeaus om te bezorgen duurt dit soms toch een paar dagen. Stuur je dierbare een mooie bos met een persoonlijk kaartje en je zal zien dat dat iemand goed zal doen.

Speciale box cadeaus

Is jouw dierbare een echte plantenliefhebber? Geef dan een plantenbox cadeau! Een bos bloemen is leuk, maar sommige mensen hebben meer met een groene plant. En hebben er het liefst heel veel. Je kunt via verschillende winkels pakketten bestellen met bijvoorbeeld stekjes of juist volwassen planten.

Ken je iemand die een enorme zoetekauw is? Dan kun je overwegen om een browniebox te laten bezorgen. Laatste kwam ik deze zelf tegen en vond dit een leuke felicitatie! Je kunt online dan een box kiezen met verschillende soorten vers gebakken brownies die dan meestal de volgende dag bezorgd kunnen worden.

Cadeaubonnen

Ook hierbij geldt wel; je kunt voor vrijwel alles wel een cadeaubon sturen en het is daarmee niet het meest originele cadeau. Toch is dit één van mij favoriete felicitatie cadeaus om te geven. Storytel is een luisterboeken platform waarop je je kunt abonneren. Je kunt iemand een cadeaubon geven voor een bepaalde periode. Hiermee geef je iemand iets waar hij vervolgens zelf mee aan de slag kan gaan.

Gepersonaliseerde chocolade

En als laatste cadeau tip denk ik dat chocolade altijd een goed idee is. Bij Chocolate Company is het mogelijk gefeliciteerd chocolade te versturen zoals een fondue beker of een doos truffelbonbons met een felicitatie kaartje erbij. Daarmee stuur je een chocoladefeestje naar het huis van je dierbare en je hoeft het alleen maar online te bestellen. Ook chocolade bezorgen kan vaak al binnen een dag. 

Hopelijk heb je wat aan deze cadeau tips en sla jij in ieder geval geen felicitaties over!

Laat een antwoord achter