Blog

De verbouwing is wel heel spannend

De hele zomer heb ik hard gewerkt om mijn huis te laten verbouwen. Zelf heb ik twee linkerhanden en heb ik daarom vrienden en familie ingeschakeld. Ik ben van plan om zowel de badkamer als de keuken aan te pakken. Hier moet echt iets aan gebeuren. Ik woon nu al vijf jaar in het centrum van Den Haag. Een superfijne plek om te wonen, dus ik wil er voorlopig ook niet uit. Doordat ik zoveel geld bij elkaar heb kunnen sparen, is er veel mogelijk in de verbouwing.

Hoe kon dit gebeuren?

Als er verbouwd moet worden, moet er ook opgeruimd worden. Dit was ook een hele klus. Ik heb enorm veel spullen waardoor ik hier veel tijd aan kwijt was. Plotseling was er iets wat ik niet zag aankomen. Een lekkage. Een grote ook. Blijkbaar had de wasmachine veel gelekt. Dit moet ook gerepareerd worden, want mijn muur is helemaal doorweekt.

De volgende stappen werden ook al ondernomen. De mannen van De Laminaat Expert kwamen mijn droomvloer leggen. Ik wilde altijd al een visgraatvloer hebben in mijn woonkamer, dus ook in de keuken.

De keuken

Welke stijl ik in mijn keuken wil is gebaseerd op mijn beste vriendin. Ik kwam bij haar thuis en was gelijk op slag verliefd. Ik wist dat ik dit ook wilde in mijn keuken. Een prachtig zwart marmeren blad met een donker houten eikenblad. Ik wil een zwoele sfeer creëren in de keuken. De visgraatvloer zou hier prachtig bij staan.

De badkamer

Niet alleen de keuken zou een zwoele look krijgen, maar ook de badkamer. Ik heb ervoor gekozen om een zwart bad te nemen op de prachtige nieuwe tegels die ik heb uitgekozen. De tegels zijn 120 cm bij 120 cm. Dit is helemaal van nu. Er komen ook kastjes met de kleur van het houtenblad van de keuken beneden. Mijn droom is ook om een grote ronde spiegel op te hangen. Ik zie het al helemaal voor me.

De dag van de verbouwing

Er wordt hard gewerkt in mijn huis. Het begint ergens op te lijken. Het grappig is, dat de keukenboer op hetzelfde moment komen als de laminaat experts. Ik hoop wel in de goede volgorde. Ik merk dat mijn budget al redelijk op raakt. Mijn zus kwam met het leuke idee, om een keer naar de kringloopwinkel te gaan. Eerst was ik daar niet enthousiast over, maar toen ik daar eenmaal was, vond ik het eigenlijk wel leuk. Dus heb ik uiteindelijk een paar leuke meubels meegenomen. Dat maakt het huis helemaal compleet.

Laat een antwoord achter