Blog

Steeds meer ondernemers gebruiken steekwagens

Gezondheid op de werkvloer is voor vele ondernemers prioriteit nummer één. Op het moment denken wij bij gezondheid op de werkvloer vooral aan het coronavirus. Uiteraard zijn deze maatregelen ontzettend belangrijk. Vele bedrijven vraagt haar medewerkers allereerst om thuis te werken, mocht dat niet altijd mogelijk zijn wordt de werkvloer zo veilig mogelijk gemaakt. Er gaat echter een tijd komen dat iedereen weer naar zijn werk toe mag. Ook dan blijft veiligheid op de werkvloer erg belangrijk. Iets wat steeds populairder wordt bij ondernemers is het gebruiken van steekwagens. Als ondernemer heb je geen tijd om de hele dag dozen heen en weer te slepen. Daarnaast kan veel tillen leiden tot rugklachten. Om deze redenen gaan steeds meer ondernemers gebruik maken van steekwagens. Blijf vooral lezen als u hier in geïnteresseerd ben. Want vandaag vertel ik over verschillende soorten steekwagens.

 

Verschillende soorten steekwagens

Je hebt verschillende soorten steekwagens die kunnen helpen met het verplaatsen van zware dozen. Bouwsteekwagens, trapsteekwagens, krattensteekwagens, en metadorsteekwagens zijn het de meeste bekende varianten. Deze bevatten allemaal verschillende afmetingen en hebben uiteenlopende constructies. Een bouwsteekwagen is ontzettend handig als je echt zware spullen moet verplaatsen en wordt vooral gebruikt in de bouw. Een trapsteekwagen verplaats zware ladingen trappen op. Superhandig dus als jouw kantoor verschillende etages heeft. Een krattensteekwagen is vooral handig voor zware kratten, denk bijvoorbeeld aan die groene kratten voor de vrijdagmiddag feesten. Tot slot heeft metadorsteekwagen een extra groot laadvlak en ergonomische handgrepen. Zo hebben verschillende steekwagens elk hun eigen unieke constructie, maar elk is perfect om zware spullen te verplaatsen. Naast veel gemak verminderd de steekkar ook flink de kans op rugklachten. Niet iedereen heeft namelijk een goede til-houding. Om complicaties te voorkomen kan je soms beter investeren in een aantal kwalitatief goede oplossingen. Maar hoe kom je aan deze dingen? Via het internet natuurlijk.

 

Via het internet uiteraard

Online zijn steekwagens gemakkelijk te bestellen. Hier kunt u ook eens goed kijken naar de verschillende constructies die geboden worden. Ook in deze categorie zijn er vele opties. Bedenk daarom goed waarvoor u een steekwagen kan gebruiken en wat u er wellicht in de toekomst mee wilt tillen. Dat kan straks veel tilwerk een stuk gemakkelijker maken. Dan maakt u ook voor de toekomst uw werkomgeving veiliger en praktischer. We weten niet wanneer alles weer terug naar normaal gaat. Maar als het moment daar is bent u goed voorbereid op mogelijke bacillen en zwaar tilwerk.

Geef een reactie